titel2

Lejrskoler

Skoler og andre institutioner har mulighed for at arrangere lejerskoleophold på Sandvig Familecamping enten ved at leje sig ind i vores hytter eller selv medbringe telte, da vi ligger i et helt unikt område til at kunne give alle en lærerig og god oplevelse, og der er masser af udflugtsmulighed på Bornholm.

Er I f.eks. et biologi hold eller geologi hold er dette jo en unik mulighed for at opleve en for Danmark lidt anderledes natur.

Prisen for hytterne er kr. 450,00 for alm. hytter pr. overnatning og for luksushytter kr. 550,00 pr. overnatning incl. 4 personer, er man mere end 4 betales overnatningsgebyr for resten og dette er kr. 95,00 pr. overnatning.

Man gør selv rent dog regnes et ekstra gebyr på kr. 100,00 pr. hytter, som dækker ekstra gennemgang, ønsker man ikke at gøre rent er gebyret på kr. 500,00 pr. hytte for en slutrengøring. Udover kommer strømforbrug regnes kr. pt ikke muligt at pris sætte pr. KWh.

Vi tilbyder morgenbuffet og smør-selv madpakker.
Morgenbuffet kr. 40,00 pr. person
Smør-selv madpakker kr. 40,00 pr. person

Aftensmad kan arrangeres med spisning på Turisthotellet eller på campingpladsen.

Store Hytter.jpg
web_Alm. hytte udefra.JPG
web_Teltlejerskole.GIF
Biologihold til eksamen.jpg
web_Grill lejerskole.JPG
web_Kækken lejerskole.JPG
Sandvig-camping-bornholm_138.JPG
web_Lejerskole 2.GIF

Sandvig Familiecamping - Sandlinien 5 - 3770 Allinge/Sandvig -  Tlf. (+45) 21 63 53 38 - E-mail: sandvigcamping@c.dk Følg os på FacebookBornholm Ferien   Bornholm ferie