titel2

Bed & Breakfast

Turist Hotellet ligger kun 5 min. gang fra campingpladsen og stranden og er et 120 år gammelt hotel. I stueplan ligger der 3 dobbeltsengsværelser med håndvask m. koldt + varmt vand - stor opholdsstue med direkte indgang til stor hyggelig havestue også fungerende som spisestue, herfra er der udgang til terasse og haveareal med borde og stole - endvidere er der toiletter og bruserum.
1 sal er med  2 enkeltsengsværelser og 5 dobbetsengsværelser alle en fantastisk udsigt enten til Hammerknuden, Sandvig by og ikke mindst havet - alle værelserne er med håndvaske med koldt vand og klædeskabe - på gangen toilet og badeværelse med bruser og karbad.

Vi er faldet for den helt unikke atmosfære, der er i denne bygning og vil gerne bibeholde denne charme ren retro med tilbageblik på de gamle badehoteller, så hvis man kan "leve" med bad og toilet på gangen, er denne perle sagen.

I opholdstuen er der hyggehjørner med sofaer, tv, spil, læsehjørner, kaffemaskine og elkoger så man kan lave en kop kaffe, te e.a, på terassen er der gode lækroge og med mulighed for at slikke sol , grille i haven ellers er der jo ikke langt til stranden 5- 10 min gang.

Der er morgenmad med friskbagt brød, kaffe, the, juice og diverse inkluderet i prisen.

Prisen er kr. 650,00 pr. overnatning pr. dobbeltværelse incl. 2 personer - enkeltværelse kr. 400,00 pr. overnatning incl. 1 person.
Ved kun 1 overnatning betales der 50 kr ekstra pr værelse.

Husdyr er ikke tilladt - rygning kun udendørs.

Bookning foregår igennem Sandvig Familiecamping.

Turisthotellet
web_Nyt billede spisestuen.JPG
web_Nyt billede udsigt turisthotellet.JPG

Sandvig Familiecamping - Sandlinien 5 - 3770 Allinge/Sandvig -  Tlf. (+45) 21 63 53 38 - E-mail: sandvigcamping@c.dk Følg os på FacebookBornholm Ferien   Bornholm ferie