titel2

Lidt om os og pladsen

I 1997 kom jeg ved et tilfælde til Bornhom og så denne fantastiske plads, Siden 1998 har vi så haft muligheden og glæden ved, at kunne udvikle og pusle om denne skønne plet og  give vores gæster et pusterum i hverdagen. Vi udvikler stadig Pladsen, i 2014 kom en ny tilbygnig med reception, cafe og kiosk, i 2015 kom der 10 nye overnatningshytter og vi fik grøn energi med solanlæg til strøm og varmt vand, i foråret 2016 renoverer vi vores legeplads med nye tiltag.

Sandvig Familiecamping har en fantastisk beliggenhed, direkte til Østersøen, med dejlige Sandvig Strand som" forhave" og naturområdet Hammerknuden som "baghave". Oplev solopgang fra egen plads over Ertholmene og videre ind over Sandvigs hyggelige bymiljø med den nyetablerede Strandpromenade. Pladsen ligger direkte optil Hammerknuden med et væld af vandrestier og unikke naturoplevelser kun få hundrede meter fra Hammershus og Hammersø.

Pladsen råder over 40 hytter samt campingvogne og telt til udlejning ( se udlejning samt priser), Alle pladser til campingvogne og autocampere er plane, trods det terræn pladserne ligger i, områderne til telte er nok de mest fantastiske i Danmark,

Se også vores tilbud på weekendhytter her i for- og efteråret, hvor naturen omkring os viser sig fra sin allerbedste side - en forlænget weekend til Bornholm kan gøres for små penge( se under særlige tilbud).

Reservationer og bestillinger kan foretages på telefon 56 48 04 47 eller 21 63 53 38 eller send en e-mail sandvigcamping@c.dk  hele året.

Skal I bruge hjælp til at bestille transport , står vi gerne til rådighed på tlf.. og guider jer igennem BornholmFærgens faergen.dk hjemmeside.

På gensyn Benny

Foreslag til events og arrengementer gå på destinationen.dk

Sandvig-camping-bornholm_1.JPG
Sandvig-camping-bornholm_103.JPG
Sandvig-camping-bornholm_119.JPG
Sandvig-camping-bornholm_104.JPG
Sandvig-camping-bornholm_149.JPG
Sandvig-camping-bornholm_152.JPG
Sandvig-camping-bornholm_155.JPG
Sandvig-camping-bornholm_16.JPG
Sandvig-camping-bornholm_3.JPG
Sandvig-camping-bornholm_4.JPG
Sandvig-camping-bornholm_6.JPG
Sandvig-camping-bornholm_82.JPG

Sandvig Familiecamping - Sandlinien 5 - 3770 Allinge/Sandvig -  Tlf. (+45) 21 63 53 38 - E-mail: sandvigcamping@c.dk Følg os på FacebookBornholm Ferien   Bornholm ferie