titel2

Teltområder

På Sandvig Familiecamping findes 3 meget forskellige områder, hvor man telter med eget telt.

Vi har det helt unikke naturområde "Sletten" ud mod stranden og direkte op af Hammerknuden - her kan man komme helt op i klipperne at ligge med sit telt, her har man jo nok Danmarks smukkeste udsigt samt lyden af vandets brusen. Dette er område er bilfrit, men med parkeringsmuligheder direkte til området.

Vi har et område vi kalder "Lunden", her ligger man ikke så langt fra receptionsbygningen i et beskyttet område med lidt træer, her er også en lille høj, hvor man igen har denne vidunderlige udsigt både til vandet og Hammerknuden. Dette område er også bilfrit, men p-pladsen er i forbindelse med området.

Vi har et stort område nede bag ved receptionsbygningen, hvor man har udsigten til Hammerknuden og ikke langt fra legepladsen. Dette område er lidt mere beskyttet for vind og vejr og her må man gerne have sin bil med ind.

Udover disse 3 områder er det muligt at bestille en strømplads, hvis man vil have sin bil med ind og har behov for strøm.

Priserne pr. overnatning er:  pr.voksen kr. 100,00 - pr.barn (0-12) år kr. 50,00 - pr. telt kr. 20,00 - strøm kr. 40,00 - telt m. bil kr. 30,00.

web_Teltstemning.jpg
web_Teltudsigt.JPG
web_Telt olaf.GIF
Telthygge.jpg
Udsigten til havet.jpg
web_Lejerskole.GIF
web_Udlejningstelt.GIF
web_olaf telt.JPG

Sandvig Familiecamping - Sandlinien 5 - 3770 Allinge/Sandvig -  Tlf. (+45) 21 63 53 38 - E-mail: sandvigcamping@c.dk Følg os på FacebookBornholm Ferien   Bornholm ferie